Oppo 5G router kopen? Check Evenwifi

De Oppo 5G router is de toekomst en Evenwifi is de enige partij in Nederland die deze badboy mag verkopen. Daarom hebben ze ook een bijzondere actie: bij aankoop van de router krijg je na 3 maanden minimaal €100 cashback, afhankelijk van de lengte van je abonnement. Klinkt goed toch?

Wat is de Oppo 5G router dan? Review!

De nieuwste 5G router van Oppo, de CPE T1a, biedt een solide verbinding en ondersteunt alle moderne standaarden. De CPE T1a is visueel onopvallend en gemakkelijk te plaatsen dankzij het vrijstaande ontwerp zonder antennes. Aan de voorkant zijn enkele LED-lampjes die informatie geven over de verbindingsstatus en signaalsterkte. Als je een databundel afsluit en daarna een SIM-kaart van de provider ontvangt, steek deze eerst in een smartphone en deactiveer de PIN. Anders zal de SIM-kaart in de router het signaal naar buiten niet deblokkeren.

Aan de achterkant zitten de gebruikelijke poorten, waaronder USB, LAN en WAN. De router kan ook als Wi-Fi & router worden gebruikt dankzij de WPS en Power-knop. Onderaan zit de SIM-sleuf (nano-formaat) en alle data, zoals de SSID-naam en standaardwachtwoorden. Binnenin zit een Qualcomm Snapdragon X55 5G modemchip die 4G en 5G ondersteunt.

Dankzij MU-MIMO kan de router altijd zijn signalen (2.4 GHz of 5 GHz) bundelen naar waar ze op dat moment nodig zijn, wat bijna automatische prioritisering oplevert. Een snelheidstest met een 5G-smartphone die via WLAN is verbonden, resulteerde in ongeveer 350 Mbit/s (Sunrise, stad Zurich). Dit is solide tot goed, als je rekening houdt met de verschillende bottlenecks.

De setup werkt praktisch vanzelf. Steek de SIM-kaart in de router, zet hem aan en wacht een paar minuten, daarna wordt het netwerk weergegeven in je draadloze verbindingen. Verbind je ermee en surf naar het IP of de hostnaam die op het label onderaan de router staat aangegeven – dan word je begeleid tijdens de setup.

De gebruikersinterface op basis van een browser biedt wat tegenwoordig van een router wordt verwacht: gastenwifi, MAC-filters, timer, netwerkmonitoring, port forwarding, tunneling en – weer en weer onderschat – de mogelijkheid om de LED’s uit te schakelen. Bijna nog belangrijker: de netwerkmodus. De router biedt de mogelijkheid van een 4G fall-back netwerk, bijvoorbeeld als de router mee op bergvakantie gaat

Specs & uitleg

  • 5G technologie: De Oppo 5G Router maakt gebruik van de nieuwste 5G technologie, wat betekent dat je internetverbinding tot wel 1 Gbit/s kan halen. Dit is ongeveer 10 keer sneller dan gemiddelde 4G verbindingen.
  • Slimme antenne: De Oppo 5G Router heeft een slimme antenne die automatisch de beste verbinding zoekt, zodat je altijd de snelste en stabielste verbinding hebt.
  • Gebruiksvriendelijk: De Oppo 5G Router is eenvoudig te installeren en te gebruiken, dus je kunt binnen enkele minuten genieten van snel en stabiel internet. De router heeft ook een handige app waarmee je de verbinding kunt beheren en instellingen kunt aanpassen.
  • Wi-Fi 6: De Oppo 5G Router ondersteunt de nieuwste Wi-Fi 6 technologie, wat betekent dat je verbinding sneller en stabieler is dan ooit tevoren.
  • Dual-band: De Oppo 5G Router ondersteunt zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentieband, zodat je altijd de meest geschikte band kunt kiezen voor jouw behoeften.
  • Gigabit Ethernet: De Oppo 5G Router heeft een gigabit Ethernet-poort, waardoor je snelheid tot wel 1 Gbit/s haalt als je een kabel gebruikt in plaats van wifi.
  • MU-MIMO: De Oppo 5G Router ondersteunt MU-MIMO, wat betekent dat het apparaat meerdere verbindingen tegelijk kan verwerken. Dit is handig als je veel apparaten tegelijk wilt verbinden met de router.

Hebbon? Zo werkt het

Profiteer nu van onbeperkt 5G voor je bedrijf met de nieuwe Oppo 5G router op het netwerk van T-Mobile. De cashback zal 3 maanden na startdatum van het abonnement worden uitbetaald op het rekeningnummer dat gebruikt wordt voor automatisch incasso van het abonnement. De actie loopt tot 10 december, dus wees er snel bij om in aanmerking te komen voor de cashback. Let op: bij misbruik van de aanbieding, het niet naleven van de algemene voorwaarden of achterstallige betalingen van het abonnement, behoudt Keepgo Europe zich het recht voor om de cashback op te schorten of te annuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5G Alert

Ontvang een berichtje zodra de eerste 5G abonnementen beschikbaar zijn!

You have Successfully Subscribed!