Over ons

Onbeperkt5g.nl is onderdeel van het ThoKo Imperium. Check de site hierrr: ThoKo.nl.

Hoi!

Wij zijn Koen en Thomas, de twee gasten achter deze site. Koen doet de technische dingen en Thomas de marketingdingen. Onbeperkt5g.nl hebben we opgezet in navolging van onze site Onbeperkt4g.com, waar je alles terugvindt over onbeperkt 4g abonnementen en aanbiedingen. Beide zijn affiliate sites: voor onze inspanningen worden we beloond met betalingen wanneer je via onze linkjes je abonnement besteld. Klinkt leuk, maar is echt best wel een klus.

We doen dit naast onze eigen bedrijven, Koen bouwt sites via TyCoon Media en Thomas schrijft teksten vanuit Bloeise. De manier waarop het werkt en waarop we het leuk houden: scherpe teksten die hout snijden. We kraken dus graag de telecomboeren af en wijzen graag op de addertjes onder het gras. Wij zijn ten slotte ook kritische consumenten die walgen van stomme verkoopverhaaltjes. Alleen als we echte waarde bieden, wordt iedereen blij. De handelsnaam die we gebruiken: ThoKo, samenvatting van Thomas en Koen.

Onbeperkt 5G is er nog laaaaang niet, althans niet als abonnement beschikbaar voor Nederlandse consumenten in heel Nederland. Maar het wordt al gehypet. Er zijn al vragen. Dus tja, de site hadden we al geregistreerd uit voorzienendheid en nu hebben we dus al de eerste vragen beantwoord. Er is echt al een boel meer informatie te geven, over de gezondheid, Huawei en de werking ervan, maar we kijken hoe de site het doet. Goed verhaal kost tijd. Heb je al meer vragen, mail Thomas direct ff op thomas apenstaartje bloeise punt nl.

Groetjes,

Thomas & Koen

5G Alert

Ontvang een berichtje zodra de eerste 5G abonnementen beschikbaar zijn!

You have Successfully Subscribed!