5G Netwerk bij Tele2

Ben jij al 5G ready? De toekomst is mobiel. Steeds meer dingen vinden online plaats. Hiervoor is een stabiele en snelle internetverbinding nodig. Tele2 biedt vanaf nu het 5G netwerk; Supersnel internetten, altijd en overal.

5G bij Tele2, wat houdt het in, wat kun je ermee en hoe werkt het? We leggen je hieronder alles uit wat je moet weten over 5G. 5G van Tele2 maakt je leven makkelijker, leuker EN veiliger!

5G nu ook bij Tele2. Wat houdt 5G-ready exact in?

5G-ready betekent dat jij en je telefoon klaar zijn om gebruik te maken van het supersnelle 5G netwerk van Tele2.

Voor het 5G netwerk heb je een smartphone nodig welke voorzien is van een ingebouwd 5G modem. De nieuwere smartphones zullen hier al van voorzien zijn en zijn dus gelijk 5G-Ready, nu jij nog!

Waar in Nederland krijg je bij Tele2 dan 5G dekking?

Tele2 gebruikt het netwerk van T-Mobile, welke al 5 x opeenvolgend als beste werd getest. Het 5G netwerk van Tele2 zorgt voor ongeveer 90% 5G dekking, rond Nederland. Dit betekent dat je, waar je ook bent, verbonden ben en blijft met 5G van Tele2.

Wat kost het extra en wat krijg je extra, vergeleken met 4G?

Ben je al klant van Tele2 en wil je graag overstappen op het netwerk van de toekomst? Bij Tele2 betaal je maandelijks slechts 2,- extra, bovenop jouw abonnementskosten.

Heb je al een Unlimited (Plus) abonnement van Tele2? Dan maak zelfs geheel gratis gebruik van de landelijk dekkende 5G van Tele2

Ga naar Mijn Tele2 om de upgrade naar 5G door te voeren.

Waarom Tele2 kiezen

Omdat jij toch ook wil genieten van het allerbeste netwerk, waar je ook bent in Nederland?

Tele2 zorgt ervoor dat je altijd en overal (schandalig snel) verbonden bent en dit ook blijft, dankzij 5G van Tele2. Het meest bekroonde netwerk!

Heeft die fusie met T-Mobile nog impact hierop gehad?

Jazeker. T-Mobile is al 5 jaar achter elkaar, getest als beste netwerk. Tele2 en T-Mobile zijn gefuseerd en hebben de krachten gebundeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat zo’n 90% van de inwoners van Nederland, woonachtig zijn in het 5G dekkingsgebied.

Kun je het maandelijks aan- en uitzetten? Hoe werkt dat?

Je kunt om verschillende redenen kiezen om je 5G uit te zetten en later weer aan te zetten. Een van deze redenen kan bijvoorbeeld het batterijgebruik zijn.

Je kunt 5G in- en uitschakelen via de instellingen van je telefoon. Dit werkt bij elke telefoon weer anders uiteraard, maar bij elke telefoon zul je als eerste de instellingen opzoeken, om vervolgens naar netwerk/wifi te gaan.

Om precies te zien hoe dit bij jouw specifieke telefoon werkt, zijn er allerlei handige filmpjes en stappenplannen te vinden op het internet.

Wat heb je nodig om dit abonnement af te sluiten?

Heb je al een Tele2 abonnement en een smartphone die geschikt is voor het gebruik van 5G? Dan kun je voor 2,- extra per maand, een upgrade krijgen van Tele2. Zo kun jij ook genieten van schandalig snel internet van Tele2.

Heb je al een Unlimited (Plus) abonnement? Dan is de upgrade geheel gratis!

Ben je nog geen klant van Tele2? Klik dan hier en maak je keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5G Alert

Ontvang een berichtje zodra de eerste 5G abonnementen beschikbaar zijn!

You have Successfully Subscribed!